Contacteer ons

Contact Persoon : Vanessa

Free call

3onedata introduceert Nieuwe Veilige Periodieke Apparatenserver helpen Netwerk en Gegevensbeveiliging verbeteren

October 22, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over 3onedata introduceert Nieuwe Veilige Periodieke Apparatenserver helpen Netwerk en Gegevensbeveiliging verbeteren

Shenzhen, 22 Oktober, 2020 - 3onedata, een professionele industriële communicatieapparatuur & een oplossingsleverancier hebben zijn nieuwe veilige periodieke apparatenserver NP5100 geïntroduceerd helpen netwerk en gegevensbeveiliging verbeteren. Met tweeëndertig 3IN1-seriële poorten, kan het veelvoudige types en een groot aantal periodieke gemakkelijk aangesloten apparaten krijgen.

 

laatste bedrijfsnieuws over 3onedata introduceert Nieuwe Veilige Periodieke Apparatenserver helpen Netwerk en Gegevensbeveiliging verbeteren  0

 

NP5100 verdient industrieel-rangniveau 4 EMC ontwerp, verdraagt de industrieel-goedgekeurde kwaliteit ruwe milieu's voor om het even welke industriële toepassingen, die goede prestaties op industriële gebieden waarborgen. Het komt met geïsoleerde dubbele overtollige machtsinput om een tweede krachtbron te verstrekken voor het geval dat de primaire machtsinput ontbreekt, verzekerend maximumnetwerk uptime.

 

De veiligheid van de gegevenstransmissie is zeer belangrijk wanneer aansluitend periodieke apparaten aan een netwerk, NP5100 SSH en HTTPS-protocollen steunt, die door gegevens te coderen alvorens het over het netwerk te verzenden werken ervoor zorgen, die dat het periodieke gegeven veilig wordt overgebracht.

 

Voorts maakt de OLED-vertoning de basisinformatie van het apparaat zichtbaar, worden de configuratie en de verrichting eenvoudig en gemakkelijk.

 

Alles bij elkaar, kan de veilige periodieke het apparatenserver NP5100 van 3onedata klanten helpen betrouwbare connectiviteit verzekeren, veiligheid versterken, en manageability van netwerken vereenvoudigen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ics@3onedata.com
live:ics_164