Contacteer ons

Contact Persoon : Vanessa

Free call
lopende band

3onedata Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Samenwerkingsplan

 

Het aanpassingssamenwerkingsplan van 3onedata poogt verdere samenwerking met professionele partners met de eigenschapvereisten van het unqiqueproduct op diverse gebieden te bevorderen om de plaatseisen van de klant te ontmoeten. Als u bepaalde R&D-capaciteiten en ontwikkelingservaring hebt, maar uncapbale om sommige goede ideeën of concepten te zijn ture, of behoeftesamenwerking te maken om sommige geavanceerde technologieën te ontwikkelen zijn wij warm welkom om zich bij ons samenwerkingsplan aan te sluiten. U zult de aangepaste vraag en oplossing met onze beroepservaring realiseren.

 

Samenwerkingswijze

 

Door de diepgaande samenwerking door twee soorten aangepaste de dienstpartners te volgen, heeft 3onedata een oplossing met marktwaarde gevormd.

 

I. universele Samenwerking

a. Ontwikkel verder de industriële ingebedde modules van 3onedata's en integreer hen in oplossingen voor de vereisten van de plaatstoepassing van eind - gebruikers.

b. Gebaseerd op concepten en partner-specifieke eisen ontwerpt 3onedata en ontwikkelt aangepaste producten.

 

II. bijkomende Samenwerking

De partners kunnen speciale technologieën in hun hand integreren en met 3onedata volgens de werkelijke vraag samenwerken.

R & D

3onedata Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Met het principe van Kwaliteit betaalt Eerste 3onedata bijzondere aandacht aan technische innovatie en kwaliteitscontrole. Wij hebben een meer dan 3000 vierkante metersr&d Centrum met Chinese prima ingenieurs evenals adequate internationale standaardinstrumenten voor zich product het ontwikkelen, het testen en productie gevestigd. Jaarlijks houden wij investeren 15% van opbrengst over de verkopen op R&D-Afdeling en hebben opgebouwd de technische samenwerking met Zuidoostenuniversiteit, Nanjing-Universiteit van Wetenschap en Technologie, Sun Yat-sen-Universiteit en het Electric Power Research Institute van China.

 

3onedata Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ics@3onedata.com
live:ics_164