Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Vanessa

Free call

Het Brandbestrijdings Controlesysteem van de nutstunnel

December 10, 2019

Laatste bedrijfscasus over Het Brandbestrijdings Controlesysteem van de nutstunnel

Projectcontext

 

Een nutstunnel, een nutsgang, of een utilidor zijn een passage ondergronds of boven grond wordt gebouwd nutslijnen zoals elektriciteit, stoom, watervoorzieningspijpen, en rioolpijpen te dragen die. De communicatie nut zoals vezeloptica, kabeltelevisie, en telefoonkabels worden ook soms gedragen. De nutstunnel draagt de functies van de transmissie van de stadsinformatie, energietransmissie, drainage en matiging, afvallossing en verlaten, en is een belangrijke infrastructuur dat de stad op voor overleving en ontwikkeling vertrouwt.
 

 

Als belangrijke ondersteunende infrastructuur van Zhengzhou, Shuanghe-wordt het meer centrale park gebouwd met het concept sponsstad dat zich zowel boven grond en ondergronds ontwikkelt. De ondergrondse ruimte is verdeeld in vier secties: ondergronds commerciële ruimte, ondergrondse openbare garage, ondergrondse coördinatieweg en nutstunnel, met een totaal bouwgebied van ongeveer 310.000 vierkante meters. De lengte over alles van de nutstunnel wordt gepland om 6,1 kilometers te zijn, die in de watervoorzieningspijp, machtskabel, communicatie kabel, het verwarmen pijp en andere faciliteiten wordt opgenomen.
 
Projectvereisten
 
1. De apparatenplaatsing van nutstunnel is zeer complex, vereist het vuurleidingssysteem de gastheer om de gegevens van de branduitbreiding op elk gebied te verzamelen, en de relevantie en de integriteit van de verzamelde gegevens en de aaneenschakeling in real time met het controlerende centrum te verzekeren.
 
2. In het geval van een noodsituatie, zal het communicatienetwerk automatisch de reserveverbinding schakelen, en de omschakelingstijd is minder dan 20ms. De aanpassingshulp van de netwerkbandbreedte om transmissie in real time en efficiënte van brandparameters zoals temperatuur, vochtigheid en brand in nutstunnel te realiseren.
 
3. Met hoge vochtigheid en sterke corrosiviteit, moet de communicatieapparatuur stofdicht, anti-seismic en anticorrosief zijn die het verlies van materiaal te verminderen door extreme omstandigheden wordt veroorzaakt.
 
3onedata's oplossing
 
Beginnend van de algemene situatie, volgens het vuurleidingsprincipe van de stedelijke geïntegreerde nutstunnel, heeft 3onedata een geïntegreerde communicatie oplossing voor dit project aangepast.
 
Het volledige communicatienetwerk keurt DIN-spoor schakelaar goed en KAN voorzien van een netwerkserver voor voorzien van een netwerk, en keurt UDP goed „één hoofd en veelvoudige slaaf“ het werk wijze om de ontvangst van de brandgastheer aan de slavengegevens en de uitgifte van overeenkomstige bevelen te realiseren om de stabiele transmissie van alle controlegegevens te verzekeren.
 
brandbestrijdings het Controlesysteem Communicatie van de ▲Utilitytunnel Regeling
 
3onedata realiseert de brandbestrijdings het controlesysteem communicatie van de nutstunnel regeling het globale toezicht op de nutstunnel. Het controlerende centrum en het brandweerkorps kunnen de situatie ter plaatse op tijd leren en het controleeffect van het vuurleidingssysteem maximaliseren.
 
Oplossingseffect
 
1. De interne structuur van de nutstunnel is complex en de afstand is ver, wordt de optische vezel gebruikt voor transmissie om de transmissie over lange afstand, efficiënte en anti-interference van het netwerk te realiseren en de betrouwbare verrichting van het communicatiesysteem te verzekeren.
 
2. De oplossing integreert de unieke van de SW-Ring technologie netwerkovertolligheid, steunt alarmoutput, kan netwerkmislukkingen ontdekken en elimineren, bedrijfsverlies snel verhinderen, en de stabiele transmissie van alle controlegegevens verzekeren.
 
3. De industriële die schakelaar van rangethernet in de regeling wordt goedgekeurd heeft havenbeeld, SNMP en andere functies, steunen het online zuiveren en het toezicht op netwerkgegevens, de visuele beheershulp verbeteren verrichting en onderhoudsefficiency.
 
4. De communicatieapparatuur in het project wordt gebruikt is alle industrieel-rangproducten, die sterke EMC elektromagnetische compatibiliteitkenmerken hebben, aan de extreme industriële omgeving kunnen aanpassen, en volledig aan de communicatie vereisten van het geïntegreerde vuurleidingssysteem in de nutstunnel voldoen die.
 
▲Applicationvlek
 
Toegepaste Producten
IES618-2F - 8-haven Beheerde DIN-Spoor Industriële Ethernet-Schakelaar
 
Deze schakelaar keurt ventilator vrij ontwerp goed en is uitgerust met golfmetaalgeval met hoge weerstand, stofdicht en anti-seismic. De het krachtige MAC-adres filtreren en beperking van de havenbandbreedte; De waarschuwing van de steunmislukking; Met het intelligente beheer van WEBtelnet CLI, verstrekt het de brand controlesysteem van de nutstunnel een hoogst betrouwbaar communicatienetwerk.
 
CP202-2CI de 2-haven KAN Voorzien van een netwerkserver
 
Dit KAN server is uitgerust met een hoge snelheidsbewerker met 32 bits die, met de interface van de 2 haven kunnen-Bus en 1 interface van havenethernet wordt geïntegreerd. Het steunt veelvoudige wijzen zoals TCP scheidt wijze, Cliëntwijze en UDP-wijze. Het steunt ook flexibel KAN gegevenskader omzetten die, aan diverse de toeleveringscontracten van de gebruiker voldoen vereisten plaatsen. Het is gemakkelijk om de koppeling tussen kunnen-busnetwerk en Ethernet-netwerk te voltooien en verder het werkingsgebied van kunnen-busnetwerk uit te breiden.
 
Overeenkomstig de praktische behoeften van klanten en geïntegreerd met het concept groene ecologie en intelligente mededeling, heeft 3onedata een betrouwbare, efficiënte en stabiele communicatie oplossing voor vuurleidingssysteem ontwikkeld, dat verder het kern laadvermogen van de nutstunnel verbetert en de nutstunnel van het centrale park van het shuanghemeer helpt om zijn rol als spons in stedelijke bouw te spelen.
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ics@3onedata.com
live:ics_164