Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Vanessa

Free call

de Oplossing van 3onedata PIS in Metro wordt gebruikt die

December 10, 2019

Laatste bedrijfscasus over de Oplossing van 3onedata PIS in Metro wordt gebruikt die

Projectcontext

 

Lijn 5 van Tianjin-Metro (lijn 5) is een snelle doorgangslijn die van halfrond van noordwesten aan zuidwesten Tianjin lopen. Op 22 Oktober, 2018, wordt de sectie van Danhebeidao aan Zhongyiyifuyuan (26 posten) operationeel. De volledige lijn, van Beichenkejiyuanbei aan Liqizhuangnan, is 35 km lang en heeft 28 posten, zijn alle posten ondergronds.

 

De bouw van lijn 5 duurt 6 jaar, is het eerste dwars-gelaagde metro in Tianjin en het is de langste dwars-gelaagde tunnel van Chinese metro, is de bouw zeer complex en moeilijk. Met 18 jaar van ervaring in industrieel communicatie gebied, heeft 3onedata PIS-oplossingen voor een massa van metros in binnen- en buitenland, verstrekt en in dit project geïmpliceerd.

 

Moeilijkheden van de Bouw

 

1. De treinlooppas bij een zeer hoge snelheid en gaat door ondergrondse tunnels over, moeten de communicatie apparaten met eigenschappen worden uitgerust zoals anti-interference, laag mislukkingstarief en e-Onderhoud.

 

2. De behoefte om havensamenvoeging aan te passen om de eisen van het stromen behoeften, voorzien van een netwerk te ontmoeten is flexibel en gemakkelijk zich uit te breiden, en de systeemarchitectuur kan op veelvoudige manieren volgens de vereisten worden geschikt.

 

3. Het werkende milieu van metro is zeer ingewikkeld. De communicatie producten zouden aan de normen van brede temperatuur en vochtigheid moeten voldoen en elektromagnetisch zich mengt de communicatie kwaliteit vermijden.

 

de Oplossing van 3onedata PIS

 

Gebaseerd op het milieu van lijn 5, heeft 3onedata een professionele, efficiënte en betrouwbare PIS-oplossing gemaakt om de regelmatig doorgegeven informatie te verzekeren, de informatieservice van uitstekende kwaliteit te verstrekken aan passagiers, en de directe informatieinteractie tussen metro verrichtingscentrum en passagiers te realiseren.

 

 

 

Het Effect van de oplossingstoepassing

 

1. Het spoor wijdde de bidirectionele transmissie van schakelaarsteunen en geen handconfiguratie, voldoet aan de strenge vereisten van op een voertuig gemonteerd gesloten milieu voor communicatieapparatuur.

 

2. De digitale transmissietechnologie lost het probleem van zwakke anti-interference van het signaal op en waarborgt de vlotte het stromen media playback.

 

3. De haventrunking technologie verbetert netwerkstabiliteit en veiligheid.

 

Toegepaste Producten

 

TNS5500D reeks Beheerde Laag 2 Industriële Ethernet-Schakelaar

 

TNS6516 op een voertuig gemonteerde Laag 2 Industriële Ethernet-Schakelaar

 

 

Met industrie-leidende technologieën en de communicatie producten van uitstekende kwaliteit, heeft 3onedata het vertrouwen en de goedkeuring van klanten verkregen. In de toekomst, zullen wij betrouwbaardere en efficiënte producten en oplossingen voor de industrie van de spoordoorgang introduceren!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ics@3onedata.com
live:ics_164